breakfast club

Har varit dålig uppdate här o det kommer inget min-påsk-var-underbar nu heller.. . Har varit sjuk i fyra dagar nu och börjar bli extremt trött på't. Så igår åkte familjen till släkten hela dagen/kvällen utan mig. Det var verkligen en besvikelse att inte få vara med dom. Istället låg jag hemma, pressade i mig vitlök, hostade och tittade på en av mina favoritfilmer - The Breakfast Club.
 
Jo jag spyr egentligen på high school-film och jag hatar amerikanska stereotyp-komedier, MEN INTE OM de är ifrån 80-talet. Är otroligt svag för allt som har med 80-talet o göra. Musiken, kläderna, håret, filmerna... Människorna var way much snyggare också. Önskar nästan att jag var i åldern jag är i nu, fast på 80talet. Men hur som haver.. . Den här filmen 'The Breakfast Club' ifrån 1985. Har ni inte sett den så se den. Det är en helt underbar film som går rakt in i hjärtat. Vet inte vad det är som gör att jag älskar den så mycket, men den är så pass lättsam med så välgjorda karaktärer (speciellt Judd Nelsons roll: John Bender) att det bara måste bli bra.
Btw, så är låten Don't you (forget about me)-Simple Minds filmens soundtrack. +1 på det.
 

sjuk. jättesjuk.

Haft en fruktansvärd natt. Fick så jvla hög feber helt plötsigt o det gav ingen sömn precis. Låg vaken, hade ont överallt och försökte göra en "walk through" i huvudet av Django-filmen. Trodde väl det skulle hjälpa mig att somna på samma sätt som att "räkna får". But no. Kan knappt äta nu heller för magen är störd.. .vill inte dricka för halsen gör pissont. KUL PÅSK! Får ställa in dagens/kvällens planer. Hoppas morgondagen blir annat. Häj...
 
 
 
 
 

trailer

Mår vidrigt. Vaknade tidigt imorse och kunde inte svälja för jag hade så ont i halsen. Nu känner jag mig som ett litet sjukt barn som vill ha någon som tar hand om mig. Vill inte vara sjuk, speciellt inte imorgon. Då är det ju fredag och jag ska ha kul. Kräver av mig själv att vara frisk imorgon. Punkt! Btw, är det skärtorsdag idag? Isf kan påsktiggarna glömma att jag öppnar dörren o skänker godis idag. Soffan är mitt allt.

Nu ska jag ha Game of Thrones-marathon av säsong 2 eftersom nya säsongen har premiär om 3 dagar. Gillar förövrigt att Daft Punks soundtrack till Tron Legacy finns på trailern till GoT.
Snörvel'o häj!

iPhone 5

Varit på stan hela dagen. Det har verkligen varit VÅÅR-väder. Satt och fikade utomhus utan jacka. .. Wonderbar!
Skulle in på 3 och fixa nåt med min telefonräkning och ut kmr man med en iPhone 5. Jajjemen. Det var ju fäjnt med en telefon som inte har en spricka över skärmen (gått över ett år med den förra - trasig). Vit blev det. Läckert...

black'n'white

Måndag. Fan vad trist det känns att skriva "måndag", haha. Har varit fullt upp idag. Åkt hit & dit, träffat folk o hunnit shoppa. Nu kom jag hem runt 19.00 och gick en timmes promenad med Maria som avslut på dagen. Imorgon ska jag äntligen få återse min fina vän, Ninos! Ska möta upp honom efter hans dansklass o luncha lajte.

Köpt idag: Grått linne, randig blus & leggins från Monki.
 


 

2013 - movie year

Jag har redan förutspått att 2013 ska bli ett bra filmår. 

Kommande filmer:
Evil Dead -
 Remake på originalet från 1981. Skräck som lär vara vidrig men bra. 
The Great Gatsby - ÅH vad jag längtar. Leonardo DiCaprio som Gatsby, can't get any better.
The Lone Ranger - Pirates-regissören gör ännu en film med Johnny Depp. 
World War Z - Zombiefilm med Brad Pitt.. . ja det är väl mest det hela jag vet som gör den sevärd.
Nympomaniac - Man måste helt enkelt se Lars von Triers filmer.. . Hur psych man än blir av dom.
The Bling Ring - Baserad på verkliga händelser om ungdomar som rånar kändisars hus. Emma Watsons senaste film. 
Man of Steel - Jag har aldrig gillat Superman, men eftersom Batman-regissören Christopher Nolan har varit delaktig som writer & alla andra filmer om Superman varit totalt värdelösa, borde den här kunna bli bra.
Carrie - Stephen Kings 'Carrie' blir film igen. 
The Hunger Games: Catching Fire - Andra filmen av tre. WOOT!
The Hobbit, part 2: The Desolation of Smaug - Yes, yes and YES.

Förmodligen årets bästa?
Sin City 2: A Dame to Kill for
- OMG, Robert Rodriguez gör en andra Sin City. Är så kär i första filmen att jag nästan ville gråta av lycka när jag hörde att den här skulle komma. Bruce Willis och Mickey Rourke är tillbaka som Hartigan och Marv medans Joseph Gordon-Lewitt träder fram för första gången i filmerna.
 


ha ha ha

spring inspiration

Tre olika stilar, som jag samlat från: Scorett // DNA // Gina // Monki // BikBok // Sportif Unlimited
Det här är vad jag vill gå i till våren. Shoppa kommande vecka? Ajjemen.

 

perfect replacement

Gick till O'learys tillsammans med Sofia & Cornelia igår. Satte oss där och tog ett par drinkar innan vår käre bartender-vän slutade jobbet. Runt 21.30 gick vi fyra + två arbetskamrater till Muffe hem till henne, fortsatte förfestandet där och hamnade på krogen till slut. Det var evigheter sen jag var på Platå, så vi var väl där till stängning vid 3. Skulle ju ta min äckel-buss hem kl.03.20, så jag och massor människor står där men ingen buss kommer.. .ever! JAHA? Fick helt enkelt hoppa in i en taxi. Woligt. 
 
 

 

seasons stop

Jag behövde definitivt ny bikini. Så jag åkte för att köpa en... eller två.. två halvor? Två överdelar helt enkelt. Gillade inte riktigt de matchande underdelarna så jag ska ge mig ut på jakt efter andra par som jag kan ha till. Vita eller svarta. Dessa blir iaf snygga till ett par ljusa jeansshorts & tunt vitt linne i sommar. Gos!

Svart m. nitar - Gina 129:- 
Americano - Gina 99:- 

the sixth sense

Alla som har tillgång till TV har sett Sjätte Sinnet. Människan i dagens samhälle vet i alla fall vilken twist det är som väntar oss i M.Night Shyamalans enda vettiga film. SPOILER (som inte borde behövas) Bruce Willis karaktär är ju död - a ghost, helt enkelt. Att inte veta det är ju samma sak som att inte veta att Darth Vader är Lukes far.
Anyway. Chockad, osv, fick jag reda på att min vän Sanna inte hade sett filmen eller hört om slutet. Whaaat? This cannot be! Så igår ändrade jag på det och fan vilken underbar känsla att få sätta sig ner i soffan och se Sjätte Sinnet med en totalt ovetande om vad som ska hända-person bredvid mig.
 
Det är ju en sån här film man önskar att man fick se en första gång igen. Jag var tyvärr runt 10 år när jag såg den och inte fan njöt man av nåt rubbat slut då man satt där vettskrämd och visste hur lite jag skulle kunna sova närmsta veckorna. Häj

 

work out

Summer is coming. Måste... träna...upp.. mig.. Fast jag har redan börjat. Har FÖRSÖKT iaf. Fokus ligger på mage, armar & lår. Det är låångt ifrån ett bra resultat. Men jämför man med den grisigaste perioden som bestod av sprit(?) så är det iaf skillnad. Ok? 

 

white'em up

Min far kom hem för 2 dagar sen. Han har jobbat 3 veckor i USA & med sig hade han min beställda tandblekning.  Sen jag tog bort min tandställning har jag i princip hatat färgen på mina tänder och nu tänkte jag ändra på det. Crest 3D White - Whitestripes. Har hört bra recensioner om detta och att det verkligen ska ge resultat. Det är "stripes" som klistras fast på tänderna 30 minuter/dagen och repeteras under 20 dagars tid. Nu är jag på dag 2 och ser fasiken ett litet vitt sken redan. JAJ. Såå om 18 dagar återkommer jag med det här ämnet och så får vi se före & efterbilderna. Spännande.

Pris: (USA) 450kr, (Sverige) Hittar mellan 600-800kr.
Häj



 
 
 

new one

Startar igång en ny blogg, wordpress.com var inget vidare "kul" ställe att skriva/blogga på. Så jag slänge ihop en design på blogg.se och voilá! sophiealicee.blogg.se - welcome, era busar.
 
 

sophiealicee.blogg.se

Sophie - tjugoett år gammal med en tioårig dansbakgrund. Senaste halvåret pluggade jag vid Mittuniversitetet, Östersund. Drömmen om att bli socionom tog över och nu är det vad jag siktar mot. Tanken är att göra det här till en "filmblogg" men det kommer inte lyckas. Häj

RSS 2.0