atlas

Coldplay släppte den här ljuvliga godbiten 6/9 och den kommer att finnas som soundtrack till filmen Hunger Games: Catching Fire (biopremiär 20/11). Så jävla fin. 

brev till dig

 Satt i bilen. Ensam. Kallt. Tom parkering. Tänkte. Funderade.

"Utkast till ett brev" spelades på radion. Första gången jag hörde den. Jag grät. Jävlar vad vackert. Och jag saknar dig. Allt jag kunde tänka var att livet tar vändning snabbt. På en sekund. För ett år sen fanns du. En röst. En rörlig blick. Jag kunde bara önska att du satt bredvid mig i bilen. Viljan att lyssna tillsammans med dig och då veta att personen som förstod mig bäst, han fanns där igen. 

"Och jag ska hitta dig igen längs med vägen"

what can I say

Brad Pitt och Michael Fassbender jobbar tillsammans i två kommande filmer som verkar helt fantastiska. Den ena är "12 Years A Slave", en sann berättelse om en man som blev såld till slaveri efter att ha levt ett fritt liv i New York. Den andra filmen heter "The Counselor" (regi: Ridley Scott) där en advokat blir inblandad i narkotikahandel. 

Båda filmerna är nästan föör bra castade, men mest är det Pitt & Fassbender som lockar mig. De har USA-premiär i oktober (annars november och januari för Sveriges del...). Ta en titt på de trailers jag lägger upp här och lägg märke till den genialiska musiken som använts till 'The Counselor'.
 
The Counselor 



 12 Years A Slave

oceans

New in - väst med pälskrage

 
 
 

American Horror Story: Coven

Säsong 3 av succéserien American Horror Story har snart premiär.

För er som inte har sett de tidigare avsnitten har lite att ta igen nu innan (passar väl bra i det kommande höstmörkret) då det här är sjukt bra underhållning. Varje säsong har en ny berättelse, t.ex i den första handlar det om en familj som flyttar in i ett hemsökt hus (American Horror Story: Murder House) medans den andra säsongen tar oss in på ett mentalsjukhus (American Horror Story: Asylum)
Det här gången får vi se häxkonster vs. voodoo. American Horror Story: Coven - premiär 9 oktober.

frukost, serru!

Kände mig snäll idag.. och bloggsugen (händer sällan nu för tiden). Kom hem runt 9.00 imorse o syster låg fortfarande och sov. Det tog en minut sen fick jag ett rus av att agera frukostvärdinna, så jag slängde ihop skafferiets läckerheter och knådade scones (det är inte mycket som slår doften av nybakat på morgonen). Blev en mysig tisdagsfrukost tillsammans med syster! 
Nu ska jag träffa Camilla, HÄJ.
 
 

#jagarlikes

 Haha. Fantastiskt roligt, Alex Schulman. #Jagarlikes.

the six

Efter helgens bravader kan jag inte sluta lyssna på dessa underbara låtar. UNDERBARA, jajjemen!
  • Robin Thicke - Blurred Lines
  • Movits!, Maskinen - Limousin
  • Morten - Look Closer
  • Jay-Z, Frank Ocean - Oceans
  • Jay-Z - Crowd

sophiealicee.blogg.se

Sophie - tjugoett år gammal med en tioårig dansbakgrund. Senaste halvåret pluggade jag vid Mittuniversitetet, Östersund. Drömmen om att bli socionom tog över och nu är det vad jag siktar mot. Tanken är att göra det här till en "filmblogg" men det kommer inte lyckas. Häj

RSS 2.0